OVER ONS

Het bedrijf CARPRO werd in 1986 overgenomen door de voormalige eigenaar Harry Buskes en is nu gevestigd in Eynatten, België, vlakbij de Duitse grens bij Aken. Sinds 2017 wordt het bedrijf geleid door Steve Aerts. Het bedrijf heeft momenteel 12 mensen in dienst. Zowel onze klanten als ons personeel komen uit het hele gebied van het drielandenpunt Duitsland, Nederland en België, zodat er in ons bedrijf meerdere talen worden gesproken.

"We willen niet de grootste zijn, we willen altijd de beste zijn."
Steve Aerts , algemeen directeur

Carpro is al meer dan 30 jaar specialist in de productie van technisch textiel. Uit onze jarenlange ervaring vloeit de ontwikkeling voort van nieuwe materialen en producten. Tegenwoordig worden de meest complexe membraanconstructies op verzoek gerealiseerd. Wij produceren een grote verscheidenheid aan producten, zowel luchtgevuld, temperatuur gecontroleerd, akoestisch of met andere technische eigenschappen. Wij werken optimale oplossingen uit voor en met onze klanten voor de betreffende verwachtingen. Van vorm en kracht engineering tot assemblage.

"Kan niet - bestaat niet!"

Wij beperken ons niet tot dekzeilen, maar ontwikkelen innovatieve en op maat gemaakte textielbouwoplossingen van A tot Z, tot in het kleinste detail. Buiten of binnen, voor één dag of permanent, voor grote evenementen of kleine projecten - onze textieloplossingen inspireren klanten wereldwijd.

Heeft u een project dat op het eerste zicht niet past in een van de categorieën in het menu, maar denkt u toch dat wij de juiste contactpersoon zijn? Neem gewoon contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en innovatieve toepassingen van onze knowhow.

PRODUCTIERUIMTE

4.000 m²

OPSLAGRUIMTE

250 m²

KANTOORGEBIED

300 m²

WAAR KUNT U ONS VINDEN

CARPRO
Industriegebiet Rovert
Gewerbestraße 36
4731 Eynatten
Belgien